Lessen

Footer img 1

Privé les

De privélessen worden individueel gegeven. Een drumles duurt 30 minuten en wordt wekelijks gegeven. Tijdens de drumlessen leert de leerling de basis, zoals: het spelen van ritmes, het lezen van bladmuziek en het meespelen van muziek. Bij leerlingen met ervaring diepen we de onderwerpen verder uit. Ervaren leerlingen gaan verder in op maatsoorten, beheersing van verschillende muziekstijlen en het spelen van fills. Iedere leerling krijgt een persoonlijk lesplan dat is toegespitst zijn of haar niveau. Voor de privé lessen is geen basis niveau of leeftijd vereist. Alle leerlingen werken aan het einde van het seizoen toe naar het Zomerconcert, het hoogtepunt van het jaar!

Footer img 1

Duo les

De duo-lessen worden in tweetallen gegeven, twee leerlingen en de docent. De lesinhoud is nagenoeg hetzelfde als de privélessen, de leerlingen leren eerst de basis, vervolgens worden de onderwerpen steeds verder uitgediept en verbreed. Bij de duo-lessen is het spelelement in de les groter dan tijdens de privélessen. Duo-lessen zijn vooral geschikt voor de nog jongere leerlingen die het fijn vinden om in een groepje les hebben. Op die manier kunnen de leerlingen zich ook aan elkaar optrekken. De begeleiding is persoonlijk naar niet één op één zoals bij de privé lessen.

Footer img 1

Proefles

Een proefles is een gratis introductie les van 30 minuten. Tijdens deze proefles doen we verschillende oefeningen en kan de leerling kijken of het wat voor hem of haar is. Het maakt niet uit met welk niveau, leeftijd of ervaring je de introductie les instapt. De proefles is geheel vrijblijvend en moet een goed beeld geven van de reguliere drumlessen die er eventueel op zouden volgen. Net als een reguliere drumlessen wordt de proefles individueel of in duo’s gegeven. Voor een proefles heb je verder niets nodig. De proefles wordt gegeven in de popstudio’s van de PX.

Footer img 1

Kadobon

Een kadobon is een origineel cadeau, voor €60,- heb je al 3 privé lessen. Tijdens de 3 lessen leer je de basis. Zo leer je verschillende ritmes spelen, je leert basis technieken en kunt na 3 lessen al enkele nummers meespelen van je favoriet band. Voor de lessen heb je verder niks nodig. Je krijgt van de docent een paar drumstokken te leen. Het lesmateriaal is inbegrepen bij de prijs. Mocht je na de 3 lessen verder willen dan is daar ook een mogelijkheid voor. De kadobon is mooi vormgegeven en is leuk om te geven. Er is geen verval datum voor de kadobon.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.