Drumstel

Huren
Wil je thuis graag oefenen maar heb je nog geen drumstel? Dan is een elektronisch drumstel wellicht een goede oplossing. Een elektronisch drumstel is digitaal drumstel dat minder ruimte in beslag neemt dan een ‘normaal’ drumstel. Je kan een koptelefoon aansluiten op het drumstel waardoor alleen de drummer het (prachtige)gedrum kan horen en verder niemand, geen geluidsoverlast dus. Bij de huur zit alles inbegrepen: drumstel, drum-kruk en een koptelefoon, je kan dus letterlijk en figuurlijk zo aan de slag.
Mocht je een akoestisch(normaal) drumstellen willen huren, dan kan dat ook. De huurprijs voor een akoestisch drumstel is hetzelfde als dat van een elektronisch drumstel. Opzeggen van de huur kan mondeling of via de mail.

Kosten: €25 per maand
met een minimale verhuur van 3 maanden.
€50,- borg

Kopen
Mocht je een elektronisch- of akoestisch drumstel willen kopen dan kan dat ook. Kosten voor de aanschaf van een akoestisch drumstel ligt ongeveer tussen de €200,- en €400,- afhankelijk van het merk en type. De kosten voor een elektronisch drumstel ligt tussen de €400,- en €600,- wederom afhankelijk van het merk en type. Als je een huurdrumstel vervolgens wil aanschaffen dan gaat het reeds betaalde huurbedrag van de prijs af.

Aanschaf elektronisch drumstel: +/- €400,- a €600,-
Aanschaf akoestisch drumstel: +/- €200,- a €400,-

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.